Необхідний посуд для кафе і ресторанів

Відкриваючи підприємство громадського харчування, доводиться враховувати безліч факторів: обладнання, персонал, меблі і, звичайно ж, посуд. Посуд для кафе є одним з найважливіших чинників успішності закладу. Вибираючи інвентар важливо знайти оптимальне співвідношення ціни і якості, розрахувати необхідну кількість кожної позиції. В каталозі інтернет магазину Торгоборуд можна вибрати і купити посуд для кафе оптом і в роздріб найрізноманітніших варіантів: мінімальний асортимент для маленьких кав’ярень і посуд для ресторанів і великих кафетеріїв. Асортимент необхідних інструментів і аксесуарів вражає уяву. Щоб розібратися у всій різноманітності, необхідно пам’ятати, існує два великі класи: столовий та кухонний посуд.

Столовий посуд для кафе

Це обличчя закладу, показник стилю і поваги до гостей. Саме на неї звертають увагу в першу чергу. Тарілки і келихи з’являються на столі навіть раніше, ніж сама їжа і часто у клієнтів є час добре їх розглянути. Крім цього столовий посуд повинен бути досить міцним і довговічним, щоб не довелося витрачати кошти і час на дозакупку вже через кілька місяців. Основні види включають:

1. Фарфор. Тарілки сервіровочні і загальні, а також салатники, селедочниці, соусники, страви для презентації, спинці, креманки для десертів і чашки з блюдцями для подачі гарячих напоїв.

2. Скло. Витончені келихи, чарки і фужери для алкоголю і стакани з яких п’ють безалкогольні напої, карафи і глеки з яких їх наливають.

3. Столові прибори. Ножі, виделки та ложки якими безпосередньо їдять страви і різноманітні щипці, ополоники, лопатки для того щоб перекласти їжу з загального блюда на порційну тарілку.

4. Аксесуари для сервірування. До цього виду можна віднести стійки і гірки банкетні, сільнички і перечниці, кошики для хліба, а також попільнички, вази, свічники. Саме елегантна сервіровка робить заклад особливим.

Кухонний посуд для кафе

Цей посуд гості найчастіше не бачать (якщо звичайно у вас не відкрита кухня), тому основними якостями є функціональність і зручність у використанні. Також кухонний інвентар повинен ідеально доповнювати обладнання для кафе. Щоб не виникла ситуація що алюмінієві каструлі і сковорідки не нагріваються на індукційній плиті, або інвентар має пластикові частини і його не можна використовувати в духовій шафі. Основні види:

1. Наплитний посуд. Каструлі, сковорідки, сотейники з різноманітних матеріалів: нержавіючої сталі, чавуну, алюмінію, міді. Використовуються для теплової обробки.

2. Кухонні ножі та обробні дошки для попередньої обробки харчових продуктів.

3. Роздатковий і допоміжний інвентар: лопатки, шумівки, ополоники, качалки, терки, пляшки, миски, мірні склянки та інше.

4. Гастроємності та контейнери для зберігання, щоб зберігати ідеальний порядок на ресторанній кухні.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.